Discussier met alle crypto insiders via Telegram

DX.Exchange lanceert tokenized ETF-producten, investeren met crypto nu mogelijk

DX.Exchange maakt in een officiële persverklaring bekend dat investeerders op het platform nu met cryptocurrency kunnen investeren in Exchance Traded Funds (ETF’s). De mogelijkheid om in tokenized ETF’s te investeren brengt verschillende voordelen voor beleggers, aldus DX.Exchange in de persverklaring.

Beleggers kunnen nu onder andere in een tokenized versie van de SPY investeren. Dit is een ETF die de S&P 500 volgt, een van de bekendste Amerikaanse aandelenindices. Daarnaast kan er worden geïnvesteerd in een tokenized versie van een ETF die de prijs van ruwe aardolie volgt.

- Advertentie -

DX.Exchange is een exchange die in Estland is gevestigd, en voldoet aan de richtlijnen van de Europese Autoriteit voor Effecten en Markten (ESMA). De exchange mag hierdoor in heel Europa opereren, en de mogelijkheid om in tokenized ETF’s te investeren is dan ook voor alle Europeanen mogelijk.

Amedeo Moscato, CEO van DX.Exchange zei over de lancering van de nieuwe service het volgende:

Het is vanaf vandaag mogelijk om met crypto in digitale aandelen en ETF’s te investeren. Crypto-beleggers die een deel van hun crypto-portefeuille wilden afdekken, hadden alleen stablecoins of beperkte andere opties. Nu kunnen ze investeren in traditionele activa uit de echte wereld op de blockchain.

Volgens DX.Exchange is het investeren in de tokenized ETF’s een stuk goedkoper waarmee het meer investeerders wil aantrekken. Daarnaast is de toetredingsdrempel lager waardoor ook mensen uit ontwikkelingslanden makkelijker kunnen investeren.

Eerder maakte de exchange al bekend dat het ook tokenized aandelen aan het aanbod heeft toegevoegd. Investeerders kunnen op het platform daarom ook investeren in tokenized aandelen van onder andere Apple, Tesla en Facebook. Voor nu is de handel alleen beschikbaar binnen de Europese Unie, maar DX.Exchange geeft aan in 2019 uit te willen breiden naar de Verenigde Staten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.172,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.980,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.010,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.068,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.071,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.172,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.980,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.010,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.068,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.071,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...