Timo Bult Timo Bult
12/02/2022 10:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/02/2022 10:15

FTX geeft honderd duizenden dollars aan bitcoin weg tijdens Super Bowl

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
FTX geeft honderd duizenden dollars aan bitcoin weg tijdens Super Bowl

Foto: gpointstudio/Shutterstock

FTX, een van ’s werelds grootste cryptocurrency exchanges, heeft wel een hele bijzondere actie voor tijdens de Super Bowl. De exchange geeft namelijk honderd duizenden euro’s aan bitcoin (BTC) weg. Hoeveel FTX precies weggeeft heeft de exchange echter niet zelf in de hand. Hoe dat zit lees je hier!

Met SBF in de cel, richten slachtoffers zich nu op crypto-influencers
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

FTX reclame tijdens Super Bowl

Vorig jaar werd duidelijk dat FTX een felbegeerde plek in het reclameblok van de American Football Super Bowl heeft weten te bemachtigen. Waarom is dit bijzonder? Omdat de finale elk jaar rond de 100 miljoen kijkers trekt. FTX CEO Sam Bankman-Fried zei dat er “geen groter, en meer mainstream evenement bestaat om onze missie te delen.”

Door het enorme aantal kijkers heeft de exchange waarschijnlijk miljoenen neergelegd voor de zendtijd. De finale van dit jaar, tussen de Cincinnati Bengals en Los Angeles Rams op maandag 14 februari, wordt ook wel de Crypto Bowl genoemd door het grote aantal crypto-bedrijven dat een reclameplek heeft bemachtigd. Maar FTX biedt de kijkers wel een hele mooie kans.

FTX geeft gratis bitcoin weg

Het handelsplatform geeft vier winnaars namelijk een aantal bitcoins weg. De hoeveelheid is op dit moment nog onbekend. Dat hangt van het precieze tijdsstip af waarop de reclame uitgezonden zal worden. Is de FTX reclame om 9:00 ’s avonds lokale tijd te zien, dan krijgen de winnaars 9 bitcoins! Met andere woorden, hoe later de reclame uitgezonden wordt, hoe hoger het bedrag.

Amerikanen die de gepinde tweet van FTX retweet en het account volgt kan meedoen. Helaas kunnen alleen Amerikanen meedoen aan de wedstrijd. Maar niet getreurd! Crypto Insiders biedt namelijk in samenwerking ook in Nederland een mooie kans om te winnen.

Advertentie

Bitcoin $5.000 prijsvraag Nederland

We verdelen 5.000 USDT ter waarde van $5.000 onder deelnemers die meedoen aan onze prijsvraag. Ga naar deze pagina, bekijk de foto van de pot met bitcoin munten en raad het aantal munten dat in de pot zit. Stuur je antwoord naar ons en wie weet win jij een mooi bedrag!

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie