Shane Kuijpers
17/09/2022 09:11 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/09/2022 09:11

Het Nederlandse Coinmerce biedt 7% op USDC. Houdbaar of afblijven?

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Een passief inkomen, veel mensen dromen ervan. Maar hoe krijg je dat nou voor elkaar? De Nederlandse crypto broker Coinmerce biedt hier een oplossing voor. Met hun dienst ‘Coinmerce Earn’ kunnen gebruikers namelijk beloningen ontvangen op hun cryptocurrencies. Je hoeft je coins hiervoor alleen maar beschikbaar te stellen voor institutionele beleggers en zij doen de rest.

Op dit moment kun je bij Coinmerce bijna 40 coins inzetten voor Earn. De beloningen kunnen in sommige gevallen oplopen tot wel 15% en daarmee biedt Coinmerce de hoogste percentages in Europa. USD Coin (USDC) is een van de cryptocurrencies die te gebruiken is om Earn te activeren.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Beloning voor je USDC

Een van de cryptocurrencies die je kunt inzetten voor Coinmerce Earn is USD Coin. Gebruikers ontvangen beloningen over de hoeveelheid USDC die ze inzetten, tot wel 7%! Earn is enigszins vergelijkbaar met staking, maar het idee erachter is wel anders. Met crypto staking zet je je digitale munten in om een blockchain te verifiëren en te beveiligen. Met Earn worden je coins gebruikt door experts en institutionele beleggers zodat zij deze kunnen investeren. Zij kunnen hierdoor winst genereren. Als beloning hiervoor krijg jij een percentage USD Coins terug. Vervolgens wordt het initiële bedrag plus de bonus opnieuw ingezet, waardoor je beloning naar verloop van tijd steeds groter wordt.

Advertentie

Risico’s Coinmerce Earn

Coinmerce Earn is voor veel mensen een mooie kans om passief inkomen te genereren. Een mooie kans is echter vaak niet zonder enige risico’s en dat geldt ook hier. Het voornaamste risico wat men loopt bij Earn is de volatiliteit van cryptocurrencies. Je activeert Coinmerce Earn met een bepaalde coin en je krijgt dan ook uitbetaald in diezelfde cryptocurrency. De koers hiervan kan zomaar behoorlijk dalen en dan is je inzet (en beloning) in eens een stuk minder waard. Als je minder risico wil lopen kun je Earn het beste activeren met een stablecoin, zoals USDC!

Meer lezen over de mogelijke risico’s? Lees dan de risico disclaimer van Coinmerce.

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie