Shane Kuijpers
09/03/2022 09:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 12:12

IndiGG (INDI): vandaag komt de nieuwe IEO op FTX

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
IndiGG (INDI): vandaag komt de nieuwe IEO op FTX

Vandaag is het dan eindelijk zover; de initial exchange offering (IEO) van IndiGG (INDI) gaat live op crypto exchange FTX. Dit zal om 14:00 uur Nederlandse tijd gebeuren. Gebruikers van FTX, die aan alle voorwaarden hebben voldaan, hebben dan één uur de tijd om hun bod uit te brengen. Dat kunnen ze via deze link doen.

Volgende bitcoin ETF golf? Chinese vermogensbeheerders zetten stap
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Alles over IndiGG (INDI)

Maar wat is IndiGG nu eigenlijk? IndiGG is een subDAO van Yield Guild Games wat in januari 2022 is opgericht om een Web3 en play-to-earn gaming ecosysteem op te richten in India. IndiGG maakt het mogelijk voor gamers om (echt) geld te verdienen terwijl ze hun favoriete hobby aan het beoefenen zijn. 

India heeft ruim 400 miljoen gamers rondlopen, waardoor je gerust kunt stellen dat de gaming industrie in India gigantisch is. Naast dat IndiGG onderdeel is van Yield Guild Games, werkt het ook samen met Polygon (MATIC). Met deze twee giganten in de Web3 omgeving wil IndiGG ervoor zorgen dat miljoenen Indiase gamers toetreden tot het Web3 gaming ecosysteem.

In totaal zullen er 1 miljard INDI tokens op de markt verschijnen, die als volgt verdeeld zullen worden:

  • Community – 40,0%
  • Early contributors – 23,4%
  • Treasury – 18,0%
  • Founding team – 13,0%
  • Advisors – 4,0%

De INDI tokens worden gebruikt om de community te belonen en in balans te houden. Tevens moeten ze voor stabiliteit van de DAO (decentrale autonome organisatie) zorgen op de lange termijn. Het is de bedoeling dat de 1 miljard INDI tokens uitgegeven worden over een periode van 6,5 jaar. Alle details over IndiGG en de INDI token kun je hier vinden.

Advertentie

Eerdere IEO’s op FTX

De aanstaande IEO van IndiGG op FTX is zeker niet de eerste op de crypto exchange. FTX staat bekend om het lanceren van nieuwe projecten en eerdere IEO’s op FTX hebben overwegend mooie resultaten opgeleverd. Onderstaand overzicht geeft alle eerdere IEO’s op FTX weer. Dit biedt geen garantie voor toekomstige IEO’s, zoals die van IndiGG, maar hoopgevend is het zeker.

FTX_IEO

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie