Ivo Melchers Ivo Melchers
21/10/2022 19:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/10/2022 19:15

Na Ronaldo heeft nu ook Messi een crypto partner

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Cryptocurrency exchange Bitget heeft aangekondigd dat het een samenwerking is aangegaan met de iconische Argentijnse voetballer Lionel Messi. De samenwerking werd aangekondigd met een filmpje waarin Messi Bitget promoot.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Web 3 voor sport-fans

Bitget opent hiermee de deuren voor miljoenen Messi fans om web 3.0 te ontdekken. Gracy Chen, directeur van Bitget, zegt het volgende hierover:

”We proberen de diversiteit en rijkdom van onze platformgemeenschap weer te geven in de partnerschappen die we kiezen. We stellen web 3.0 open voor sportfans. En als klap op de vuurpijl bundelen we onze middelen om diegenen te helpen die het nodig hebben.”

Dit is niet de eerste samenwerking die Bitget heeft aangekondigd met een voetbal-gerelateerde partner. Eerder dit jaar is de exchange namelijk al samenwerkingen aangegaan met Juventus en Galatasaray.

Messi reageert het volgende op de samenwerking:

”Ik wil Bitget bedanken voor hun enthousiasme om mij te laten deelnemen in de wereld van crypto. Ik vertrouw erop dat beide partijen zinvolle initiatieven kunnen ontplooien en ook web 3.0 kunnen aanbieden aan de sportfans.”

Advertentie

Miljoenendeal met Socio.com

Eerder dit jaar kon je lezen dat Lionel Messi een miljoenendeal had gesloten met Chilliz (CHZ) platform Socios.com. Op het platform Socios.com kunnen sportclubs hun eigen fan tokens maken op de blockchain. Messi speelt momenteel een belangrijke rol in het promoten van het socios.com merk.

Messi gaat Ronaldo achterna

Een aantal maanden geleden werd bekend gemaakt dat Cristiano Ronaldo een deal had getekend met Binance, de grootste cryptocurrency exchange ter wereld. Deze samenwerking ging expliciet over non-fungible tokens (NFT). Cristiano Ronaldo en Binance gaan samen meerdere NFT collecties uitgeven, die exclusief via het NFT platform van Binance worden verkocht. Ronaldo was ook de eerste voetballer ooit die een beloning kreeg in crypto. In maart 2021 ontving hij namelijk 770 Juventus fan tokens (JUV) van socios.com. Dit aantal was gebaseerd op het totaal aantal goals wat hij destijds in zijn carrière had gemaakt. Messi ontving later datzelfde jaar een tekenbonus van maar liefst $30 miljoen in PSG fan tokens

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Grote cryptobeurs gehackt voor $230 miljoen, vooral shiba inu gestolen
Grote cryptobeurs gehackt voor $230 miljoen, vooral shiba inu gestolen
'Tot 99% van Mt. Gox's bitcoin zullen mogelijk verkocht worden'
Crypto-markt in de war: Mt. Gox-slachtoffers weigeren te verkopen
Crypto CEO treedt af na buitensporige Trump tweet
Cryptobaas treedt noodgedwongen af na buitensporige Trump tweet
Advertentie