Roy van Krieken Roy van Krieken
10/06/2023 13:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/06/2023 13:00

Nieuwe crypto exchange in Nederland: Bybit heeft grote plannen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: Shutterstock/FellowNeko

Bybit, een van ’s werelds grootste cryptobeurzen, is een samenwerking aangegaan met het Nederlandse crypto platform SATOS. Met deze samenwerking biedt Bybit in één klap het grootste aanbod aan verschillende cryptocurrencies in Nederland. Om Nederlandse klanten te verwelkomen, ontvangen nieuwe gebruikers $20 gratis van Bybit.

Base van Coinbase groeit explosief en overtreft Ethereum zelf
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Bybit en SATOS slaan handen ineen

In een aankondiging van Bybit is te lezen dat het platform de handen ineen heeft geslagen met het Nederlandse crypto handelsplatform SATOS. Het Nederlandse bedrijf zal voor Bybit een bewaardienst aan Nederlanders gaan aanbieden. Hierdoor kunnen gebruikers van het platform eenvoudig euro’s storten en opnemen.

Voor Nederlandse gebruikers van Bybit verandert er het een en ander, zo laat de exchange weten:

“Vanaf 15 juni 2023 hebben Nederlandse gebruikers geen toegang meer tot P2P-diensten en kunnen ze geen aankopen meer doen met bankpassen op Bybit. Alle fiat-naar-crypto-transacties die door Nederlandse gebruikers worden uitgevoerd, worden geleverd door SATOS. Bybit Card-gebruikers worden niet getroffen en kunnen hun kaart gewoon blijven gebruiken.”

Dit betekent dat Nederlandse gebruikers vanaf 15 juni weer geld in hun Bybit account kunnen storten met iDEAL en bankoverschrijving. Om Nederlanders kennis te laten maken met het platform ontvangen nieuwe klanten na een eerste storting $20 kado.

Advertentie

Wat is Bybit?

Bybit is een Aziatische cryptocurrency-beurs die in korte tijd populair is geworden vanwege verschillende factoren. Als een van ’s werelds grootste cryptobeurzen biedt Bybit een breed scala aan cryptocurrencies en geavanceerde handelsopties, zoals derivaten en leverage trading. Dit stelt handelaren in staat om te profiteren van zowel stijgende als dalende markten. Bovendien heeft Bybit een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en veilig platform, met robuuste beveiligingsmaatregelen en een gebruiksvriendelijke interface. 

De mogelijkheid om posities te vergroten met leverage en de optie om short-trades uit te voeren hebben bijgedragen aan de populariteit van Bybit onder handelaren die op zoek zijn naar geavanceerde handelsmogelijkheden in de dynamische wereld van cryptocurrencies.

Kortom, bij Bybit kunnen handelaren profiteren van een breed scala aan cryptocurrencies, short-trades plaatsen om te profiteren van dalende prijzen, en gebruikmaken van leverage trading om posities te vergroten.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie