Roy van Krieken Roy van Krieken
03/05/2022 13:33 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/05/2022 13:33

OKX exchange tekent partnership met McLaren F1-team

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
OKX exchange tekent partnership met McLaren F1-team

Foto: cristiano barni / Shutterstock.com

Opnieuw sluit een groot crypto bedrijf een mooie overeenkomst met een bekende naam binnen de Formule 1. Dit keer gaat het om de crypto exchange OKX. Onlangs werd bekend dat OKX samen gaat werken met Mclaren Racing en zelfs de officiële hoofdsponsor van het grote team uit Engeland gaat worden. OKX is een van de grootste exchanges als het op dagelijks handelsvolume aankomt.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Crypto exchange OKX in de Formule 1

Naar verluidt gaat het om een meerjarig contract. OKX zal in de periode waarover het contract geldt de hoofdsponsor worden van Mclaren Racing. Dat betekent dat het logo van OKX binnenkort al te zien zal zijn op de auto’s van Mclaren.

Tijdens de eerstvolgende Grand Prix van Miami zal OKX al te bezichtigen zijn op onder meer de achtervleugel, de voorvleugel, de halo en andere onderdelen van de Mclaren Formule 1 auto’s. Volgens de marketing chef bij OKX, Haider Rafique, is dit een mooie stap voor zowel Mclaren Racing als OKX.

“We innoveren ons platform elke dag en zorgen ervoor dat onze gebruikers de hoogste snelheid hebben bij de uitvoering van hun transacties, wat “pit-achtige” samenwerking en instincten van het team vereist,”

Ook teambaas en CEO van Mclaren Racing, Zak Brown, was lovend over de nieuwe samenwerking. Volgens Brown is OKX een: “al lang gevestigde crypto merk dat innovatie, analyse en nauwkeurigheid brengt om grote dingen te bereiken.”

Formula 1 goes crypto

Het is niet bepaald de eerste keer dat een groot crypto bedrijf in zee gaat met een Formule 1 team. Het afgelopen jaar zagen we meerdere exchanges deals sluiten met vooraanstaande teams en zelfs de Formula 1 organisatie zelf. Zo is derivaten exchange ByBit bijvoorbeeld hoofdsponsor van het Red Bull Racing van Max Verstappen en ook Mclaren Racing had eerder al een deal gesloten met Tezos (XTZ).

Dat crypto en Formule 1 mooi hand in hand gaan is eigenlijk ook niet zo gek. Bij zowel de crypto industrie als de Formule 1 staan innovatie natuurlijk erg hoog in het vaandel.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie