Home Nieuws Wallets en Exchanges Registratie Nederlandse bitcoin (BTC) exchange Bitvavo goedgekeurd door DNB!

Registratie Nederlandse bitcoin (BTC) exchange Bitvavo goedgekeurd door DNB!

- Advertentie -

Goed nieuws voor de Nederlandse cryptocurrency exchange Bitvavo! De registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) is namelijk op 11 november goedgekeurd en dus mag het zijn diensten ook na 21 november voortzetten.

Crypto-bedrijven in Nederland moeten zich dit jaar registreren bij DNB als onderdeel van verscherpte toezichteisen op crypto-transacties. Deze vereisten vloeien voort uit Europese regelgeving en moeten ervoor zorgen dat het witwassen van geld en terrorismefinanciering voorkomen worden.

Bitvavo is een van de zes bedrijven die nu in het register staan. AMDAX, tevens in Amsterdam gevestigd, werd onlangs het eerste bedrijf dat geregistreerd werd bij DNB. Bitvavo laat in de aankondiging over de goedkeuring weten:

“Deze ontwikkelingen [de registratie en ontwikkelende regelgeving] hebben ertoe bijgedragen dat er in 2020 ruim €3 miljard aan digitale activa door Nederlandse klanten op het Bitvavo-platform is verhandeld.”

Meer lezen over Bitvavo? Lees dan hier onze uitgebreide review over de exchange!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.316,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€16.351,90 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.353,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.423,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.592,40 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...