Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Wallets en Exchanges Review: 60 crypto's op de grootste en goedkoopste exchange van Nederland

Review: 60 crypto’s op de grootste en goedkoopste exchange van Nederland

In minder dan twee jaar is de cryptocurrency exchange Bitvavo uitgegroeid tot de grootste en goedkoopste exchange van Nederlandse bodem. Het bedrijf, dat is gevestigd aan de grachtengordel in Amsterdam, is voornemens om uit te breiden in Europa.

Het staat al in de titel van dit artikel; Bitvavo is groot! Zo biedt de exchange as we speak 58 cryptocurrencies en zal dit aantal blijven groeien. Zo probeert het team achter Bitvavo meer te bieden dan alleen de grote en bekende cryptocurrencies als bitcoin (BTC) en ripple (XRP). Je kan er bijvoorbeeld ook OmiseGO (OMG) of ICON (ICX) aanschaffen, bewaren en verhandelen.

- Advertentie -

Bitvavo is ook goedkoop! Momenteel hanteert de exchange namelijk de laagste handelskosten in de Benelux (tussen de 0,10% en 0,25%). Daarnaast wordt over de eerste €1.000 aan verhandelde cryptocurrencies geen handelskosten gerekend als je je aanmeldt via onderstaande link.

cryptocurrency_exchange_bitvavo_eerste_1000_euro_gratis_handelen_banner

Wil je nu meer weten over Bitvavo, lees dan verder op de Bitvavo exchange pagina waar we alle Bitvavo-feitjes voor je op een rijtje hebben gezet. Zo bespreken we onder andere betaalmethodes, functionaliteit van het handelsplatform, limieten en verificaties en veiligheid en bereikbaarheid. Daarnaast zijn we in de exchange gedoken om een oordeel te vellen die we hebben vertaald naar een uitgebreide review. Lees onze Bitvavo review door hier te klikken!

Heb je vanochtend de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.092,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.151,69 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.157,22 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.159,92 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.190,62 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...