Home Nieuws Wallets en Exchanges Samsung vraagt handelsmerk aan voor eigen cryptocurrency wallet

Samsung vraagt handelsmerk aan voor eigen cryptocurrency wallet

De Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant Samsung is bezig met het verkrijgen van een Brits handelsmerk voor een heuse cryptocurrency wallet. Dit is op te maken uit een ingediend verzoek bij het Britse orgaan voor intellectueel eigendom.

In het ingediende document rept Samsung over het volgende:

Computer software voor het gebruik van een cryptocurrency wallet; computer software voor cryptocurrency transacties en betalingen door gebruik te maken van blockchain-technologie; computer applicatie software for smartphones om het voor gebruikers mogelijk te maken om cryptocurrency transacties te voldoen met behulp van blockchain-technologie en betalingen via applicatie software van derde partijen.

- Advertentie -

Bovenstaande ontwikkeling doet denken aan geruchten omtrent een cold wallet of hardware wallet die Samsung mogelijk in haar Galaxy S10 zou verwerken. Deze geruchten heeft de fabrikant tot op heden altijd ontkend.

Eerder deze maand werd bekend dat Brave, een gedecentraliseerde internet browser, zal behoren tot de standaard software op de HTC Exodus 1, de blockchain-telefoon van de Taiwanese fabrikant.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.188,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.251,84 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.256,43 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.260,95 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.