PremiumADA koersverwachting: Al 8 maanden lang positieve inflow voor Cardano

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Cardano (ADA) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Wat is Cardano (ADA)?

Voordat we verder kunnen met de analyse moet er eerst duidelijk onderscheid gemaakt worden tussen Cardano en ADA, dit zijn namelijk twee verschillende dingen. Als we spreken over Cardano dan gaat het over het project en het blockchain platform. Als we het hebben over ADA dan gaat het over de bijbehorende crypto die leeft op de Cardano blockchain. Je zou eigenlijk kunnen stellen dat Cardano het huis is en ADA de bewoner van dit huis.

Hoewel Cardano kan worden gebruikt om ADA te ontvangen en te versturen, kan de blockchain nog veel meer. Zo is Cardano ook een platform waar smart contracts en smart contract applicaties op gemaakt kan worden. Als dit bekend klinkt dan kan dat kloppen. Dit is namelijk wat Ethereum (ETH) ook doet. Dit is echter geen toeval. Charles Hoskinson and Jeremy Wood, de oprichters van Cardano, waren al vroeg betrokken bij het oprichten van Ethereum in 2013.

Laatste Cardano nieuws

Ondanks dat de koers van cardano de afgelopen maanden relatief zijwaarts bewoog is er toch nog positief cardano nieuws naar buiten gekomen. James Butterfill, werkzaam voor CoinShares, heeft in een nieuw rapport laten weten dat de geldstromen voor de ADA token onderaan de streep al acht maanden achter elkaar positief is. Dit wil zeggen dat er in de afgelopen maanden meer geld het project in binnengestroomd dan dat er is onttrokken. Dit is natuurlijk deels te verklaren door de nieuwe Vasil update, maar kan ook duiden op het feit dat Cardano steeds populairder wordt.

Wat zijn de verwachtingen voor Cardano (ADA)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse ADA koers

Voor ADA verwachten de analisten van de Crypto Insiders in de Premium omgeving voor leden dat de koers nog een verdere daling zou kunnen laten zien. Op het moment is ADA bezig met een ABC innerwave structuur in een grotere 12345 elliott wave patroon. De vierde wave van dit patroon zou ons richting de 127,2% en 161,8% fibonacci niveaus kunnen brengen. Binnen de Discord community houden we deze koers daarom scherp in de gaten.

Bovenstaande ADA analyse is op 22 september 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

ADA kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord community voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Laura
Heb jij ook al ADA in je portfolio?

Laatste Nieuws

Volgende artikel