PremiumAnalisten worden bullish: bitcoin koers kan binnenkort 40% stijgen

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van bittcoin (BTC) uit onze Premium omgeving. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse BTC koers

Bitcoin is de afgelopen tijd een stuk harder gestegen dan verwacht, dus zijn de analisten van Crypto Insiders teruggegaan naar de tekentafel en hebben ze een nieuwe analyse opgesteld.

Alhoewel zij alsnog een flinke correctie op de lange termijn verwachten, zijn zij bullish geworden over de middellange termijn van de bitcoin koers. Toch is dit nog geen bull-run, leggen zij als volgt uit:

“Het moment is aangebroken. we hebben lang getwijfeld, maar we kunnen niet om een belangrijke update heen. Helaas moeten we jullie nog teleurstellen. Ja, we verwachten op de korte termijn verder omhoog te gaan, maar een nieuwe bull run is het niet.

Op dit moment hebben we een sterk vermoeden dat BTC zich in een Flat Wave IV correctie bevindt en dat we mogelijk een Truncated Wave 5 zullen krijgen (wat betekent dat Wave 5 niet onder Wave 3 zal komen). Dit is voor de bulls een gunstig scenario.

Het is mogelijk dat deze wave tussen de $27.400 en $30.000 zal uitkomen. Dat zou een stijging van meer dan 40% kunnen zijn in de komende paar maanden. Toch verwachten we eerst een hertest van de zone tussen $18.000 en $19.100.”

Deze analyse is 15 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang meer analyses met een premium lidmaatschap

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit. Hier kun je handelen in derivaten en winst maken wanneer een koers daalt. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over bitcoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel