PremiumAnalyse: Cardano koers kan stijging snel doorzetten na correctie

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) uit onze Premium groep waarbij onze analisten nu een daling verwachten.

Nu horen we je denken, wat heb ik hier aan? Dat gaan we je uitleggen! In een neerwaartse markt (bear markt) wordt vrijwel elke stijging gevolgd door een scherpere daling. In dit artikel leggen we je uit hoe je winstgevend kunt handelen wanneer de prijs van Cardano (ADA) niet direct verder stijgt, maar eerst daalt. En als onze analisten gelijk hebben, je hier een groot voordeel uit kunt halen.

Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse ADA koers

Cardano is sinds de jaarwisseling al met bijna 30% gestegen. De ADA koers steeg gisteren nog naar een piek van $0,345 en dat was zelfs hoger dan verwacht.

Desondanks verwachten de analisten nu eerst een correctie voordat de stijging hervat. ADA is inmiddels al met bijna 9% vanaf de piek gedaald naar $0,315. Dat kan volgens de analisten van Crypto Insiders nog iets dieper uitkomen:

“ADA laat een krachtig herstel zien, precies wat wij wilden zien. Nu zijn wij er nog meer van overtuigd dat cardano een tijdelijke bodem heeft gevonden rond de $0,238. De eerste wave omhoog is zeer krachtig verlopen. Wij wachten nu op een retrace om naar de groene zone. 

Wij verwachten deze groene te zien rond de golden pocket van Fibonacci tussen de 50% en 61,8%, ofwel een koers tussen de $0,261 en $0,268.”

Deze analyse is op 8 januari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep.

Ook profiteren wanneer de koers van crypto daalt?

Zoals je misschien zelf hebt kunnen ervaren. De crypto markt is volatiel en beweegt nooit in een rechte lijn omhoog. Huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen op spot-exchanges. Hier kun je namelijk alleen maar profiteren wanneer de waarde van een crypto stijgt. Onze analisten maken om deze reden gebruik van Bybit. Hier is het mogelijk om te handelen in derivaten, zo kun je hier zogeheten “short orders” plaatsen wanneer je verwacht dat een koers weer gaat dalen. Wel zo handig!

Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kom je in direct contact met onze analisten en leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar zij hun eigen posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Cardano

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel