PremiumAnalyse: Ripple koers kan 45% dalen volgens belangrijke indicator

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptomunten. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van ripple (XRP) uit onze Premium omgeving. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse XRP koers

De recente stijging van XRP stelde enigszins teleur ten opzichte van bitcoin en sommige altcoins. Toch komt dat overeen met wat de analisten van Crypto Insiders hadden verwacht.

Zij voorspelden namelijk al weinig volatiliteit voor de XRP koers in een vorige analyse. Zoals verwacht, liep de koers in de blauwe zone tegen veel weerstand aan. Het ziet er nu naar uit dat XRP een omdraai maakt, leggen de analisten in een nieuwe update uit:

“XRP is onlangs verder gestegen binnen de verwachte blauwe weerstandszone. We verwachten nu een laatste daling naar een mogelijke bodem toe. 

De huidige prijsbeweging heeft een drie-wave structuur gevormd, wat wijst op een verdere daling. Het ziet er ook naar uit dat de koers een vierde wave uit een 12345 Elliott Wave patroon aan het afronden is en daarna in een vijf-wave patroon de laatste wave zal afronden. 

We verwachten dat XRP support zal vinden in de zone tussen $0,2187 en $0,2594 en hebben onze groene zone vlak daaronder getekend. Na deze daling van 45% zien wij hier nieuwe kansen ontstaan om zelf in te stappen. Hoe de stijging er vervolgens uit zal komen te zien, zullen we tegen die tijd delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 16 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Ripple

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel