PremiumAVAX analyse: Vanaf deze prijs kan avalanche hard stijgen

In de premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Avalanche (AVAX) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier worden onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder gedeeld met onze leden.

AVAX is over de afgelopen 24 uur met ongeveer 7,3% gestegen. Toch zagen we het volume van AVAX binnen hetzelfde tijdsbestek afnemen. Over de afgelopen zeven dagen zagen ging het echter iets minder goed. In deze periode daalde de koers namelijk met ongeveer 2%. AVAX staat op het moment van schrijven op de 14e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Avalanche (AVAX)?

Avalanche is een platform waarop iedereen haar eigen multifunctionele blockchain en gedecentraliseerde applicaties (dApps) kan bouwen. Avalanche werkt middels smart contracts binnen de Decentralized Finance (DeFi) sector. Daarnaast probeert het platform om enkele beperkingen waar oudere blockchain-platforms mee kampen op te lossen. Denk hierbij aan de lage transactiesnelheid, centralisatie en schaalbaarheid.

Laatste nieuws Avalanche (AVAX)

Een interessante recente ontwikkeling rondom Avalanche is het feit dat het project aan Yuga Labs, het team achter de razend populaire Bored Ape Yacht Club non-fungible token (NFT) lijn, heeft aangeboden om met haar ecosysteem naar Avalanche te komen.

De concurrent van Avalanche Ethereum (ETH) had al eerder hun pitch gedaan waarom Yuga Labs naar Ethereum moet komen. Avalanche geeft aan dat zij het ideale platform zouden zijn voor Yuga Labs en haar Bored Ape ecosysteem door het snelle netwerk en lage transactiekosten. Dit zou voor Avalanche natuurlijk een mooie aanwinst zijn aangezien het Bored Ape ecosysteem alsmaar groter wordt.

Technische analyse AVAX

AVAX ziet er vooralsnog erg bearish uit en is hard onderweg naar het niveau waar wij willen kopen. Om de zwarte A op de grafiek af te maken zullen we verder moeten zakken. De prijsniveaus en de volledige analyse zijn te lezen in de Discord omgeving van Crypto Insiders.

Wij verwachten dat de koers weer omhoog kan als hij deze niveaus heeft bereik, voorlopig is echter nog onduidelijk waar we kunnen eindigen maar we zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom AVAX! 

afbeelding 1: Bovenstaande AVAX analyse werd op 27 mei gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Wat zijn de verwachtingen voor AVAX?

Helaas is er voor Avalanche nog geen up-to-date roadmap beschikbaar voor 2022. Deze zal via deze pagina aangeboden worden op het moment dat deze wel beschikbaar is.

Of het laatste nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt en zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Dit maakt het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren.

AVAX kopen of verkopen?

Wil jij graag dit soort koersanalyses van crypto eerder zien? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Premium community voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun eigen handelsplannen. Ook delen we hier regelmatig aanvullende koersanalyses en updates van projecten die we eerder in deze rubriek hebben behandeld. Via Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel