PremiumBelangrijk: Bitcoin koers analist herkent Elliott Wave patroon

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse BTC koers

Bitcoin is de afgelopen dagen weer iets gedaald nadat de koers op 23 maart een nieuwe piek van $28.900 aantikte. Na de piek kelderde bitcoin kort onder $27.000, en schommelt in het weekend tussen $27.400 en $27.900.

De analisten van Crypto Insiders verwachten dat bitcoin snel weer verder kan stijgen, maar daarna volgt mogelijk een harde daling. Zij legden dit onlangs als volgt uit aan met Premium leden:

“Het is duidelijk dat BTC zich in een opwaarts 12345 Elliott Wave patroon bevindt. BTC lijkt zijn innerwave 4 afgerond te hebben en er wordt nog een wave 5 omhooog verwacht op korte termijn, gevolgd door een periode van neerwaartse prijsactie in de cryptomarkt om de grote cycle wave ((2)) te voltooien.

Hoewel we momenteel longs boven shorts prefereren op basis van de TA, zijn we op basis van macro-economische factoren bearish. Op de langere termijn lijkt BTC een bodem te hebben bereikt, maar BTC kan alsnog een serieuze duik maken richting de $18.000 tijdens het maken van de wave ((2)).

Hoewel BTC momenteel bullish lijkt, moet we toch oppassen. We hebben ook een lange termijn analyse gedeeld voor de BTC koers in onze Premium omgeving.”

Deze analyse is 24 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Leren hoe je van deze analyse kunt profiteren?

Als Premium lid krijg je niet alleen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta, ook kun je vragen stellen aan ervaren analisten en handelaren en een besloten groep van meer dan 1.000 leden. Zo leren we samen hoe we succesvol kunnen handelen met cryptovaluta. Wil je meer weten? Kijk dan op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Lees meer over bitcoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post