PremiumBinance coin analyse: BNB koers kan eerst flink stuk stijgen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Binance nieuws

Technische analyse BNB koers

De BNB koers deed het over de afgelopen weken zeer goed. Vanaf de bodem van 21 november rond $250 is de koers met bijna 30% gestegen naar de piek van 26 november rond $317.

Sindsdien is BNB afgekoeld en zit de koers in een lichte neerwaartse trend. Vanochtend maakt BNB, net als de rest van de markt, een flinke duik en komt op het moment van schrijven op $283 uit.

Toch verwachten de analisten van Crypto Insiders dat BNB in het huidige bereik standhoudt en wellicht zelfs een stuiter maakt richting de rode zone. Dat legden zij onlangs als volgt uit:

“Op korte termijn verwachten we nog steeds een kleine bounce en stijging vanuit de blauwe zone op de grafiek. Deze stijging kan ons naar de rode verkoopzone brengen tussen de $324 en $341. Dit zou het ABC Elliott Wave patroon afmaken en direct de tweede wave van het grotere neerwaartse 12345 EW patroon. 

Wanneer de koers deze zone heeft bereikt, verwachten we dat BNB weer zal zakken. We geven vanaf dat moment een turning down signaal af op de 4h chart. Echter wanneer de koers boven de $398 komt, invalideert deze count.” 

Zodra de analisten deze daling nauwkeuriger kunnen inschatten, zullen zij dit direct in een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.

Deze analyse is op 5 dec met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Binance Coin kopen of verkopen?

Overweeg jij BNB te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Meer analyses uit onze premium omgeving

Gisteren deelden we een recente analyse van de vechain (VET) koers. Hier verwachten de analisten een korte stijging voordat de koers een nieuwe low zal op zoeken.

Daarnaast deelden we ook een analyse van de aave (AAVE) koers. Ook hier zijn de analisten op de korte termijn nog bullish, maar verwachten zij op de middellange termijn een harde daling.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel