PremiumBinance crypto BNB in gevaar? Een expert analyse

Als lid van Crypto Insiders krijg je elke week eenvoudige technische analyses van meer dan 20 verschillende cryptovaluta. Ervaren analisten delen deze analyses in onze besloten trading-community en al meer dan 1.000 Nederlandse crypto-handelaren maken hier wekelijks gebruik van.

In dit artikel delen we een recente technische-analyse die eerder in onze premium groep zijn gedeeld. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse BNB koers

De gehele cryptomarkt werd gisteren getroffen door een flinke sell-off, waaronder BNB, die in enkele uren met bijna 7,5% daalde. Dit kan worden verklaard door het slechte nieuws dat uitkwam over de gelijknamige exchange. In hun nieuwe analyse geven de analisten van Crypto Insiders aan dat deze daling hen een duidelijker beeld geeft over het patroon dat zich vormt:

“Helaas lukt het BNB momenteel niet om boven de groene zone uit de vorige analyse te blijven. Dit betekent dat we niet langer uitgaan van een 1-2 nest, maar van een groter 12345 Elliott Wave patroon. 

De koers bevindt zich momenteel in de tweede wave van dit patroon, wat betekent dat we waarschijnlijk een daling naar de 50% en 61,8% Fibonacci niveaus kunnen verwachten, oftewel de blauwe zone rond $300. Dit is een cruciale steunzone waar meerdere Fibonacci-niveaus samenkomen. 

We verwachten dat vanuit deze zone de koers een opwaartse bewegingen zal maken om de derde wave te vervolgen. Daardoor leggen we onze eerste targets rond $370.”

Deze analyse is 27 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Leren hoe je van deze analyse kunt profiteren?

Als Premium lid krijg je niet alleen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta, ook kun je vragen stellen aan ervaren analisten en handelaren en krijg je toegang tot een besloten groep van meer dan 1.000 leden. Zo leren we samen hoe we succesvol kunnen handelen met cryptovaluta. Wil je meer weten? Kijk dan op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Lees meer over Binance

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post