PremiumBitcoin koers analyse: dit is onze verwachting voor de komende periode

Technische analyse BTC koers

Bitcoin is in 2023 tegen de verwachting in al sterk gestegen. In een nieuwe analyse waarschuwen de analisten van Crypto Insiders echter voor een correctie die mogelijk snel volgt:

“Er is momenteel veel onzekerheid rondom de prijsontwikkeling van BTC. Hoewel de koers bullish is, ondersteunen macro data en on-chain analyse dit beeld niet. Toch zijn er aanwijzingen dat ‘smart money’ momenteel long zit.

Analyse van de Elliott Wave-theorie toont aan dat golf (III) zich uitstrekt tot 323,6%, wat niet vaak voorkomt. Dit betekent dat we een multi-layer wave analyse moeten uitvoeren om een betrouwbare prognose te maken.

Volgens de Fibonacci-ratio analyse lijkt de $23.400 waarschijnlijk de voorlopige top. Vanaf hier kunnen echter drie scenario’s afspelen, maar de kans lijkt groot dat als bitcoin geen nieuwe high maakt, een flinke daling kan maken. We verwachten dan een correctie om de laatste golf in het 12345 Elliott Wave patroon af te ronden.”

Deze analyse is 24 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over bitcoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel