PremiumBitcoin koers analyse: $27.000 in zicht, daarna omlaag?

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse BTC koers

Bitcoin heeft een zeer volatiele periode achter de rug. De koers steeg in enkele dagen met maar liefst 35% tot een hoogtepunt vlak boven $26.000, een prijs die we sinds juni 2022 niet meer hebben gezien. Het is echter nog niet voorbij met de volatiliteit voorspellen de analisten van Crypto Insiders.

“De macro-economische situatie heeft wederom een zeer grote invloed op de prijsbeweging van bitcoin. Omdat deze situatie nog steeds erg bearish is, verwachten wij dat bitcoin vooralsnog ook bearish prijsbewegingen zal laten zien. 

Op de grafiek zien wij dat een 12345 Elliott Wave-patroon wordt gevormd, waarbij de stijging van de afgelopen dagen de vijfde en laatste wave kan zijn. Om dit patroon af te ronden, verwachten wij nog een korte stijging te zien, in ieder geval richting het 127,2% Fibonacci-niveau, wat in dit geval overeenkomt met een koers van $26.903, maar kan nog iets verder doorschieten. 

Vanaf dit punt verwachten wij een harde daling, aangezien dit patroon de innerwaves van een grotere wave vier zijn. In de Premium-omgeving zullen wij direct ons handelsplan delen zodra we in de rode verkoopzone zijn beland.”

Deze analyse is 15 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Lees meer over bitcoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post