PremiumBitcoin koersvoorspelling: premium analisten delen mening over $14.000

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste bitcoin nieuws

Technische analyse BTC koers

Bitcoin is over de afgelopen dagen flink onderuit gegaan na het nieuws omtrent Binance en FTX exchanges. In slechts enkele dagen is de koers vanaf $21.500 met meer dan 25% gedaald en kwam zelfs onder de $16.000 uit.

De analisten van Crypto Insiders wisten de premium leden nog op tijd te waarschuwen, zoals te lezen is in deze analyse. Op dit moment zijn de analisten echter nog onverminderd bearish. Zij verwachten wel eerst een korte opleving oovrdat bitcoin zijn weg naar beneden hervat. Dat leggen zij als volgt uit:

“Helaas moeten we bekennen dat de ellende naar onze mening nog niet achter de rug is. Wij verwachten nog trend continuatie naar beneden. Daarom zou het ons niks verbazen als we in de komende dagen/weken verder zullen zakken richting de $14.000 tot $12.000.

We maken door de huidige prijsactie namelijk een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij we nu mogelijk een tweede wave omhoog zullen zien. Waar deze precies begint is nog onduidelijk, echter houden we iedereen in de Premium community op de hoogte bij verdere ontwikkelingen. Als deze tweede correctieve wave gevormd is komt de explosieve derde wave naar beneden. Deze zou voor meer schade kunnen zorgen.”

Bovenstaande BTC analyse is op 9 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Bitcoin kopen of verkopen?

Overweeg jij BTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel