PremiumCardano analyse: ADA koers is op zoek naar bodem

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Cardano nieuws

Technische analyse ADA koers

De cardano koers heeft het al een lange tijd erg zwaar, en dit lijkt voorlopig nog niet voorbij. De analisten van Crypto Insiders verwachten namelijk dat er nog een verdere daling aan zit te komen voor de ADA koers.

In een recente analyse gaven de de analisten aan dat zij eerst een kleine opleving verwachten om de vierde wave van het 12345 Elliot Wave patroon af te ronden. Inmiddels lijkt deze stijging in de afgelopen dagen al hebben plaatsgevonden.

ADA steeg namelijk van $0,295 naar $0,32. De analisten verwachten dat de koers vervolgens zijn neerwaartse trend zal vervolgen. De koers kan dan uitkomen in de groene zone op de grafiek, ofwel rond de $0,26.

In de Premium omgeving van Crypto Insiders houden de analisten alle leden op de hoogte van verdere koersverloop en vewachtingen voor cardano.

Bovenstaande ADA analyse is op 21 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook interessante analyses

Gister analyseerde de analisten nog twee interessante cryptomunten, namelijk solana (SOL) en ethereum classic (ETC). De reden dat deze twee cryptocurrencies opvielen was het feit dat de analyses voor beide vrij bullish zijn. Dat hebben we de afgelopen tijd in deze dalende markt niet vaak gezien. Dit is te lezen in de solana analyse en in de ethereum classic analyse.

Cardano kopen of verkopen?

Overweeg jij ADA te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel