PremiumCardano analyse: dit is wat experts verwachten van de ADA koers

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Cardano (ADA) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ADA koers

De koers van cardano is, zoals in onze vorige ADA analyse werd voorspeld, flink vanaf de groene zone gestegen. De laatste dagen is de ADA koers aan het consolideren, maar de stijging kan binnenkort weer voortzetten, legden de analisten van Crypto Insiders onlangs aan Premium leden uit:

“Na het bereiken van onze koopzone is de koers van ADA sterk gestegen en staat nu bijna 20% hoger. ADA lijkt een ABC Elliott Wave patroon te vormen, wat de koers mogelijk naar $0,52 kan brengen. 

Dit is ons eerste koersdoel en we zullen overwegen om daar onze ADA positie te verkopen en winst te nemen. We verwachten dat ADA namelijk weer fors kan dalen na het bereiken van de rode zone. 

In de Premium omgeving zullen we snel nieuwe ADA analyses delen om de verdere stijging nauwkeuriger in beeld te brengen alsmede de daling die daarna volgt.”

Deze analyse is 16 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Cardano

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post