PremiumCardano koers analisten die stijging voorspelden kijken naar Polkadot

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) waarin te zien is dat de analisten van Crypto Insiders tijdig aangaven een stijging te verwachten.

Dezelfde analisten gaven vorige week ook aan een stijging voor cardano (ADA) te verwachten. Inmiddels weten we dat beide DOT en ADA gisteren flink zijn gestegen. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse DOT koers

De analisten deelden al afgelopen weekend de onderstaande polkadot analyse met Premium leden. Inmiddels weten we dat de DOT koers gelijk doorschoot naar de tweede blauwe weerstandzone.

De analisten hadden verwacht dat DOT na de stijging een correctie zou maken vanaf de eerste of tweede zone. Dat betekent dat deze correctie dus alsnog snel kan volgen. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“Het ziet er nog steeds goed uit voor DOT en we durven zelfs een nieuwe koopzone aan te geven. We hebben mogelijk de bodem gemist, maar kunnen een nieuwe zone identificeren, namelijk tussen de $4,41 en $4,47. 

Onze analyse invalideert echter als de koers na de volgende correctie onder de $4,22 uitkomt. Na deze correctie kan de koers mogelijk weer hard stijgen. Hoe dat er dan uit komt te zien, zullen we tegen die tijd in een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 8 januari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze premium groep.

Ook profiteren wanneer een crypto koers daalt?

Zoals je wellicht al hebt ervaren: de crypto markt is volatiel en koersen bewegen nooit in een rechte lijn. De huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch kun je ook winst maken door in te zetten op een koerdaling via zogeheten “short posities.” Onze analisten maken hiervoor gebruik van Bybit.

Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kom je in direct contact met onze analisten en leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Polkadot

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel