PremiumCrypto analyse: Aave koers kan na harde stijging nog harder dalen

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van aave (AAVE) uit onze Premium omgeving. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

De analisten van Crypto Insiders verwachten na de recente stijging van aave weer een flinke daling. Nu horen we je denken, wat heb ik hier aan? In een neerwaartse (bear) markt kun je ook inzetten op een koersdaling. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit.

Technische analyse AAVE koers

Aave is sinds de jaarwisseling al met meer dan 30% gestegen. De koers komt op het moment van schrijven uit in de rode zone zoals de analisten van Crypto Insiders hadden verwacht.

Het is mogelijk dat de koers eerst nog iets hoger doorschiet, de witte stippellijn is namelijk slechts indicatief voor de verwachte richting die de koers maakt. De analisten deelden de volgende verwachtingen met Premium leden al enkele dagen geleden:

“De koers van AAVE beweegt relatief langzaam. Over de middellange termijn zien we een ABC Elliott Wave patroon vormen waarbij we nu de innerwave B aan het afronden zijn. Deze wave zal naar onze verwachting uitkomen tussen de 100% en 123,6% Fibonacci, ofwel een koers tussen $68,2 en $72,2. 

Vanaf dit niveau verwachten wij echter een flinke daling. Dat zal waarschijnlijk niet in een rechte lijn gebeuren, maar kan de koers uiteindelijk helemaal naar de groene zone onder de $50 brengen.”

Deze analyse is 10 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kom je in direct contact met onze analisten en leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Zoals je wellicht al hebt ervaren: de crypto markt is volatiel en koersen bewegen nooit in een rechte lijn. De huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch kun je ook winst maken door in te zetten op een koerdaling via zogeheten “short posities.” Onze analisten maken hiervoor gebruik van Bybit.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Aave

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel