PremiumCrypto analyse: deze koers kan vanaf hier met 50 tot 75% stijgen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse BNB koers

De koers van de binance coin is de afgelopen weken vooral zijwaarts bewogen, vlak boven die $300. Toch begint het er eindelijk weer bullish uit te zien voor de BNB koers, melden de analisten van Crypto Insiders. Vanaf de groene zone kan de BNB koers hard omhoog schieten, maar er bestaat zelfs een kans dat dit al vanaf de huidige prijs gebeurt, leggen zij uit:

“Het is goed mogelijk dat we nog een wave omlaag krijgen naar de groene box. De kans lijkt het grootst dat de C-wave van het ABC Elliot Wave patroon hier uitkomt en we zullen dan overwegen om in te stappen. Alhoewel dit scenario waarschijnlijker lijkt, moeten we ook zeker rekening houden met een meer bullish scenario, de paarse telling. 

In beide gevallen zijn we hoe dan ook erg bullish over BNB. We invalideren dan ook pas in beide scenario’s als de koers onder $220 uitkomt. We verwachten eerder dat BNB met 50 tot 75% zal stijgen naar onze eerste target rond $470. Zodra de stijging begint, zullen we direct een nieuwe BNB analyse opstellen in de Premium omgeving.”

BNB analyse 2802
Deze analyse is 28 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Binance

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post