PremiumCrypto koers analisten: “Bezit jij deze coin? Even scherp blijven”

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Polkadot nieuws

Technische analyse DOT koers

In de vorige Polkadot analyse gaven de analisten van Crypto Insiders aan dat de DOT koers mogelijk heel dicht bij zijn bodem zit. Dit was een analyse voor de lange termijn terwijl DOT op de korte termijn met ongeveer 12% is gestegen.

Deze stijging was echter nog niet vanaf de bodem en de analisten verwachten dat de koers deze alsnog zal opzoeken in de komende weken. De analisten verwachten dat DOT naar de groene zone zal dalen binnenkort waar een mogelijke bodem ligt. Dat legden zij onlangs als volgt aan Crypto Insiders leden uit:

“Wij zien steeds meer signalen dat DOT aan het uitbodemen is. We kunnen daarom ook al een groene koopzone tekenen tussen de $4,72 en $4,49. Dit komt omdat we op de lagere timeframes het einde zien van een 12345 Elliott Wave patroon.

Dit patroon is een innerwave van een aantal grotere Elliott Waves patronen die hier samenkomen en mogelijke de bodem vormen. Op de korte termijn is DOT daarom vooralsnog bearish. Omdat we al een mogelijke bodem hebben kunnen tekenen, verwachten we dat we daarna over d elange termijn weer naar boven kunnen kijken.”

Zodra DOT deze bodem bereikt heeft, kunnen de analisten een beter beeld schetsen van de opwaartse beweging die dan volgt. Dit zullen zij dan direct in een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.

Deze analyse werd 6 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Polkadot kopen of verkopen?

Overweeg jij DOT te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel