PremiumCrypto koers analisten positief: ‘bodem in zicht, vanaf hier omhoog’

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Polkadot nieuws

Technische analyse DOT koers

In een vorige analyse van polkadot konden we al lezen dat de analisten van Crypto Insiders een daling richting de $4,50 zagen aankomen. Twee maanden later zien we dat de analisten het bij het juiste eind hadden.

In een nieuwere analyse melden de analisten dat de bodem voor DOT mogelijk dichtbij is. Op dit moment vormt polkadot een groter 12345 Elliott Wave patroon waarbij de koers nu in de laatste paar innerwaves zitten.

Een zeer groot aantal Elliot Wave tellingen komen samen aan de onderkant van de blauwe zone, rond de 161,8% Fibonacci, oftewel rond $3,7.

Dat is mogelijk eindelijk het einde van deze neerwaartse trend en dat betekent dat we daarna kunnen inspelen op een koersstijging. Hoe deze stijging zal verlopen, zullen de analisten zo snel mogelijk in een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.

Deze analyse is 19 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Met een lidmaatschap krijg je toegang tot nog meer analyses, koersvideo’s, handelsplannen en direct contact met onze analisten. In onze premium groep kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor meer analyses

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel