PremiumDit is waarom Ethereum koers analisten wachten met kopen

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (eth) uit onze Premium omgeving.

Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook inspelen op een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse ETH koers

De analisten van Crypto Insiders hebben al een langere tijd aangegeven dat zij een koersdoel van $750 voor ethereum voor ogen hebben. Hoewel de harde stijging van de afgelopen tijd de kans hierop kleiner maakt, blijven de verwachting onveranderd. Dit is wat zij hierover zeggen:

“De crypto markt lijkt momenteel bullish te zijn, maar het is belangrijk om je risico’s aan te passen. Er zijn nog te veel indicatoren die erop wijzen dat de markt naar beneden zal gaan. 

Zodra ETH en BTC invalideren, zullen we op zoek gaan naar koopzones. Maar op dit moment is de grafiek voor ETH nog steeds in een dalende trend en willen we liever verkopen in de rode zone tussen de $1.420 en $1.500. 

Hoewel ETH kort boven deze zone is gekomen, is de grafiek nog niet geïnvalideerd, wat betekent dat de analyse nog steeds geldig is. Mocht de koers echter boven de $1.682 komen, dan zullen we terug naar de tekentafel moeten en een nieuw analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 13 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteren van een koersdaling voor ethereum?

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over ethereum

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel