PremiumDogecoin analisten waarschuwen voor shiba inu koersvoorspelling

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van shiba inu (SHIB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Shiba Inu nieuws

Technische analyse SHIB koers

Shiba inu is op het moment bezig met een opwaartse beweging, zoals de analisten uit de Premium omgeving van Crypto Insiders al hadden verwacht. De analisten zien op de grafiek namelijk een 12345 Elliott Wave patroon vormen  waarbij de koers momenteel de vierde wave omhoog maakt.

Deze wave zal naar verwachting uitkomen tussen de 38,2% en 50% fibonacci, ofwel een koers tussen de $0,00001033 en $0,0001096. Mocht SHIB dit niveau hebben bereikt verwachten de analisten echter weer een flinke daling.

Bovenstaande SHIB analyse is op 25 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Gisteren deelden wij ook een recente analyse van de koers van ethereum (ETH). Het viel de analisten op dat ethereum mogelijk toch een kleine stijging eruit kan persen. Echter vrezen zij dat de stijging slechts van korte duur zal zijn voordat de koers nog dieper zakt.

Shiba Inu kopen of verkopen?

Overweeg jij SHIB te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel