PremiumDogecoin koers in beweging: analisten delen nieuwe DOGE verwachting

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin (DOGE) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste dogecoin nieuws

Technische analyse DOGE koers

Dogecoin is over de afgelopen vijf dagen flink gestegen. In deze periode steeg de DOGE koers namelijk met ongeveer 20%. Een goed moment dus voor de analisten van Crypto Insiders om een nieuwe blik te werpen op de DOGE grafiek. Zij deelden onlangs in de Premium omgeving dat zij verwachten dat de cryptocurrency mogelijk nog niet klaar is met stijgen:

“DOGE lijkt nog bezig te zijn met zijn vierde wave uit het 12345 Elliott Wave patroon, waardoor we nog een kleine stijging verwachten. Deze stijging zou uit kunnen komen tussen de 100% en 123,6% Fbonacci, ofwel een prijs tussen de $0,096 en $0,10.

Na het voltooien van deze wave zien wij een daling aankomen die de koers richting de groene zone op de grafiek kan brengen. Voor de korte termijn ziet DOGE er dus nog bullish uit, maar lijkt later bearish te worden.”

Bovenstaande DOGE analyse is op 25 november 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld en zou daarom mogelijk verouderd kunnen zijn. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date

Mogelijk ook een interessante analyse

Vanochtend was op Crypto Insiders ook een nieuwe bitcoin (BTC) analyse te lezen die op 24 november met de Premium leden werd gedeeld. Volgens de analisten lijkt het erop dat de bitcoin koers tegen de trend in wil gaan om nog een kleine stijging eruit te persen.

Dogecoin kopen of verkopen?

Overweeg jij DOGE te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel