PremiumErvaren crypto analisten zien nieuwe kansen voor dogecoin koers

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin (DOGE) uit onze Premium omgeving. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse DOGE koers

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat de gehele crypto-markt sinds 2023 een flinke boost kreeg, vooral in de afgelopen paar dagen. Zo steeg bitcoin (BTC) al meer dan 10% en avalanche (AVAX) steeg zelfs met 30%. De analisten van Crypto Insiders gaven van te voren al aan dat zij een flinke stijging voor AVAX hadden verwacht.

Ook dogecoin kan nog een aardige stijging op de korte termijn maken, melden de analisten. Toch verwachten zij dat de koers daarna weer flink zal dalen en liggen vooral daar de kansen. Dat legden zij enkele dagen als volgt uit aan Premium leden:

“DOGE is begonnen aan een innerwave richting de rode zone tussen de $0,088 en $0,094. De koers vormt op de middellange termijn een 12345 Elliott Wave patroon waarbij de koers nu in de tweede wave zit.  

Wij verwachten eerst een patroon van drie waves omhoog om vervolgens de daling in te zetten. De witte stippellijnen op de grafiek is slechts indicatief voor de richting, de koers zal niet precies dit pad afleggen. Vanaf de rode zone zien wij nieuwe mogelijkheden om in te zetten op een daling.”

Deze analyse is 10 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken als de DOGE koers daalt?

Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kom je in direct contact met onze analisten en leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Zoals je wellicht al hebt ervaren: de crypto markt is volatiel en koersen bewegen nooit in een rechte lijn. De huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch kun je ook winst maken door in te zetten op een koerdaling via zogeheten “short posities.” Onze analisten maken hiervoor gebruik van Bybit.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Dogecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel