PremiumEthereum analyse: ETH toont zwakte, duikt koers onder $1.000?

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste ethereum nieuws

Technische analyse ETH koers

Helaas komt het in sommige gevallen wel eens voor dat een cryptocurrency niet de kracht toont waar de analisten van Crypto Insiders op hoopten. In zo’n situatie is het enorm belangrijk snel te kunnen schakelen, mocht de koers plotseling de andere kant op gaan.

Dat is ook het geval met de ether koers. De analisten waren voor de FTX crash nog tamelijk bullish over de ETH koers, maar inmiddels toont de crypto toch tekenen van zwakte. Gelukkig waren de analisten er op tijd bij en konden ze een nieuw analyse delen in de Premium omgeving van Crypto Insiders. De analisten deelden onlangs het volgende over de ether:

“ETH laat de impulse wave niet zien die we wel verwacht hadden en de tijd  waarin dit had moeten gebeuren is ook bijna op. We zijn nu dus ook voorzichtiger geworden over ETH. Het is vooralsnog moeilijk om te zeggen of de koers boven het invalidatie niveau kan standhouden. Mocht dit niet het geval zijn, dan verwachten we een bloedbad.

Het lijkt er nu op dat de koers van ETH een ABC Elliott Wave patroon naar beneden maakt. Hierbij zal dus het niveau van $874 erg belangrijk zijn.”

Bovenstaande ETH analyse is op 17 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Mogelijk ook een interessante analyse

Gisteren wierpen de analisten ook een blik op de binance coin (BNB) koers. In deze analyse deekden zij dat BNB mogelijk nog een forse daling kan maken. De cryptocurrency van Binance is namelijk bezig met een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden.

Ethereum kopen of verkopen?

Overweeg jij ETH te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel