PremiumEthereum analyse toont kantelpunt voor ETH koers, bereid je voor

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste ethereum nieuws

Technische analyse ETH koers

Ethereum lijkt vooralsnog de richting te volgen die in de vorige analyse al werd aangegeven. De analisten van Crypto Insiders verwachten dat deze stijging nog even door kan zetten, ondanks dat de koers in de afgelopen 24 uur met 1% gedaald is. Deze verwachte stijging legden de analisten onlangs als volgt uit:

“We zien dat de ETH koers in een WXY Elliott Wave patroon corrigeert waarbij we nu in de Y wave zitten. Voor de inner B wave van dit patroon hadden we al een correctie richting de 50% tot 61,8% Fibonacci verwacht en, zoals we kunnen zien, hebben we die ook gehad.

Deze zone zal ervoor zorgen dat de koers even kan afkoelen voor de laatst sprint naar boven wordt ingezet. Deze stijging kan ons naar verwachting richting de rode zone op de grafiek brengen, tussen de 100% en 123,6% Fibonacci, oftewel een prijs tussen $1346 en $1411.”

De analisten vrezen dat ether na deze correctie zijn trend omlaag voort kan zetten, mogelijk zelfs naar nieuwe lows. Zodra zij dit preciezer kunnen inschatten, zullen ze dit direct delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.

Bovenstaande ETH analyse is op 28 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Gisteren werd ook een recente analyse de van reserve rights (RSR) koers gedeeld. De verwachting is dat deze cryptocurrency binnenkort nieuwe lokale lows zal op zoeken. Voordat dit gebeurt kan er echter wel eerst nog een kleine stijging plaatsvinden.

Ook werd er gister naar de zilliqa (ZIL) koers gekeken door de analisten. Deze grafiek kwam gedeeltelijk overeen met de ETH en RSR grafiek, waarbij we mogelijk eerst een kleine stijging krijgen voordat de koers nieuwe lows zal op zoeken.

Ethereum kopen of verkopen?

Overweeg jij ETH te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel