PremiumEthereum houders opgelet: analist schetst nieuwe ETH koers begin 2023

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste ethereum nieuws

Technische analyse ETH koers

De ethereum koers piekte onlangs zoals verwacht rond $1.350 en begon toen de dalen.

ETH kwam afgelopen weekend al rond $1.180 uit, maar kon iets herstellen en zit momenteel rond $1.210.

Echter verwachten de analisten van Crypto Insiders dat ethereum binnenkort zijn weg naar beneden zal voortzetten.

De koers heeft nu een C wave van een ABC Elliott Wave patroon nodig. Dit patroon kan de koers richting richting de zone brengen tussen de $588 en $733.

Voor handelaren die inzetten op een neerwaartse markt is dit natuurlijk ideaal. Hieronder leggen wij uit hoe ook jij kunt profiteren van een dalende koers.

Deze analyse is 19 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor deze analyse worden als eerst gedeeld in onze premium groep voor leden.

Winst maken in een dalende markt

Dalende crypto-markten maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch ontstaan in een dalende markt ook genoeg kansen om winstgevend te zijn. Dit kun je doen door zogeheten “short-posities” te nemen wanneer je verwacht dat een koers verder gaat dalen.

In de Premium omgeving van Crypto Insiders leggen ervaren handelaren en analisten uit hoe je kunt profiteren van dalende koersen, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor meer analyses

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel