PremiumEthereum koers handelaren overwegen in Polkadot te stappen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptomunten. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we de laatste analyse van polkadot (DOT) uit onze Premium groep. De analisten, die eerder deze week hun analyse voor ethereum deelden, zien nieuwe kansen voor polkadot.  Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse DOT koers

Polkadot is in slechts twee weken met meer dan 30% gestegen, een groei die sneller verliep dan verwacht. Toch verwachten de analisten van Crypto Insiders dat deze stijging door kan zetten en leggen dit als volgt uit in een nieuwe analyse voor de DOT koers:

“Er lijkt een bodem te zijn gevonden voor de DOT koers, aangezien rond $4,225 verschillende Elliott Wave patronen eindigden. Nu lijkt DOT een 12345 Elliott Wave patroon omhoog te vormen, waarbij de koers momenteel in de innerwaves van de grotere I wave zit. 

Zodra we de eerste wave afronden, mogelijk tussen de $6,80 en $7,13, verwachten we een daling richting de groene zone op de grafiek. Deze daling kan uitkomen tussen $5,21 en $5,52, om de correctieve wave van hetzelfde patroon af te ronden. 

In de groene zone ontstaan mogelijk nieuwe kansen. Hoe de stijging er vervolgens uit zal komen te zien, zullen we snel in een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 16 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Polkadot

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel