PremiumEthereum koers wordt volatiel, analisten zien nieuwe kansen ontstaan

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ETH koers

De afgelopen dagen was ethereum enigszins saai en bewoog de koers slechts zijwaarts. Daar kwam gisterenavond na FOMC verandering in. De analisten van Crypto Insiders hielden van te voren al rekening met meerdere mogelijke scenario’s voor de ETH koers na FOMC. Zij deelden hier onlangs het volgende over met Premium leden:

“Wij verwachten eigenlijk eerst een korte daling naar de groene zone tussen $1.386 en $1.492. Die zone zien we dan gelijk als een nieuwe kans qua risico en rendementsverhouding.

Het is echter mogelijk dat de koers na het besluit van de Fed gelijk zal stijgen. Dat kan betekenen dat de koers gelijk doorschiet naar de blauwe weerstandszone tussen de $1.733 en $1.800. Vanaf daar verwachten we echter een tijdelijke omkeer en een flinke daling.

Daarna volgen mogelijk weer nieuwe kansen. Zodra de ether koers in een van deze zones terechtkomt, zullen we direct een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 30 januari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over ethereum

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel