PremiumExclusieve analyse: let op, cardano koers zorgt voor spanning

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ADA koers

Inmiddels kunnen we zien dat de analisten van Crypto Insiders gelijk hadden. In de vorige analyse voor cardano wisten zij nauwkeurig te voorspellen waar de koers steun zou vinden en stijgen. In deze analyse, die begin van de week met Premium leden was gedeeld, waarschuwen zij echter dat ADA weer kan dalen:

“ADA zit momenteel in een neerwaartse trend en we verwachten dat de daling zal aanhouden tot het vorige dieptepunt richting de $0,23. We hebben een ABC Elliott Wave-patroon en gaan van de B-wave naar de C-wave. 

Het is mogelijk dat de B-wave hoger zal uitvallen, maar het patroon blijft hetzelfde. Vervolgens verwachten we een aanzienlijke neerwaartse C-wave, mogelijk richting die low. 

Er stroomt momenteel veel geld in BTC, ondanks de slechte macro-economische factoren. We kunnen echter niet zeggen dat Cardano niet zal invalideren. We raden daarom voorzichtigheid aan en geven momenteel nog geen nieuwe rode of groene boxen. 

In de Premium omgeving houden we dit nauw in de gaten en kun je snel een nieuwe analyse vinden zodra we meer duidelijkheid kunnen bieden.”

Deze analyse is 20 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Lees meer over Cardano

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post