PremiumExperts verwachten vanaf hier een omkeer voor de dogecoin koers

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin (DOGE) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse DOGE koers

Dogecoin kwam meer dan een week geleden al even kort in de onderstaande rode zone boven $0,09 uit. Inmiddels komt de koers hier opnieuw aan en zien we dat de weerstand weer groot is.

De analisten van Crypto Insiders blijven daarom bij hun vorige voorspelling dat de DOGE koers hier een omkeer zal maken. Dat leggen zij als volgt uit:

“DOGE heeft de rode verkoopzone bereikt na een indrukwekkende stijging. Omdat de koers een neerwaarts 12345 Elliott Wave patroon lijkt te vormen, hebben we kunnen voorspellen dat de koers flinke weerstand zou tegenkomen tussen de niveaus van 50% en 61,8% Fibonacci, ofwel een koers tussen $0,0887 en $0,0941. 

Wij overwegen in deze zone een short positie voor DOGE, aangezien het er op lijkt dat de koers vanaf hier hard kan dalen. Hoe diep de koers dan uitkomt, zullen we snel in een nieuwe analyse in de Premium omgeving delen.”

Deze analyse is 21 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Dogecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel