PremiumExperts waarschuwen voor Ripple koers correctie

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van ripple (XRP) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse XRP koers

De XRP koers consolideerde afgelopen week rond $0,41 en begon gisteren flink te stijgen. Desondanks hangt de koers nog, zoals verwacht, in de onderstaande blauwe weerstandzone.

De weerstand is mogelijk hier zo groot dat XRP een omkeer en vervolgens een forse correctie zal maken. De XRP koers kan dan mogelijk met zo’n 40% dalen, melden de analisten:

“De koers van XRP heeft onze blauwe zone bereikt. Vanaf hier verwachten we flink wat weerstand. XRP vormt nu de vierde wave van een 12345 Elliott Wave patroon en lijkt nu veel weerstand tegen te komen in de zone tussen de 38,2% en 50% Fibonacci. 

Het zou kunnen dat de koers nog iets hoger in de blauwe zone uitkomt voordat de correctie begint. We verwachten daarna een vijfde wave omlaag middels een innerwave 12345 Elliott Wave patroon. Die wave kan mogelijk uitkomen in de blauwe supportzone tussen $0,218 en $0,259.”

Deze analyse is 20 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Ripple

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel