PremiumExperts zien zwakte in de bitcoin koers en delen nieuwe analyse

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse BTC koers

Ondanks de krachtige uitstraling van bitcoin begin dit jaar, begint de koers nu toch langzamerhand tekenen van zwakte te tonen volgens de analisten van Crypto Insiders. Zij verwachten dan ook een kleine correctie op de korte termijn voordat de stijging hervat, legden ze onlangs aan Premium leden uit:

“De bitcoin-koers is de afgelopen weken flink gestegen, maar we zien nu dat de koers langzaam begint af te zwakken. Alles wijst erop dat we op de korte termijn nog een correctie zullen zien. 

We verwachten dat deze correctie de prijs richting de 38,2% Fibonacci, ofwel een minimum van $21.200, zal doen dalen. Dit is de uitkomst van wave vier in het 12345 Elliott Wave-patroon. 

Op dit punt willen we mogelijk ook op zoek gaan naar een instapmoment om te profiteren van de opkomende wave vijf. Zodra wij een exacter moment kunnen aangeven, zullen wij dit direct delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 6 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over bitcoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel