PremiumHoe analisten willen profiteren van een 100% stijging op deze crypto

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van binance coin (BNB) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse BNB koers

De analisten van Crypto Insiders meldden in hun meest recente analyse van de binance coin dat zij eerst een daling van de koers verwachten. Dat opent echter ook de deuren voor nieuwe kansen, aangezien zij daarna weer een flinke stijging verwachten. Dat legden ze onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“Volgens onze analyse wil de koers van BNB een 12345 Elliott Wave maken en zijn we momenteel bezig met de eerste wave. Wij verwachten dat de koers nog iets verder omhoog kan gaan, maar zal daarna toch een forse daling inzetten. 

Wij zullen wachten tot deze daling is ingezet voordat we over een positie nadenken. Wij verwachten dat de koers zal dalen naar de groene zone rond de 50% en 61,8% Fibonacci, wat neerkomt op een koers tussen $265 en $279. Na het bereiken van deze zone heeft de koers de mogelijkheid om minimaal door te stijging richting de $528, wat een stijging van 100% zou zijn. 

Pas vanaf de groene zone overwegen wij om in te stappen. In onze Premium omgeving zullen wij ons handelsplan delen zodra de koers zich in deze zone bevindt.”

Deze analyse is op 7 februari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Binance

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post