PremiumHoe onze analisten de daling van de ethereum koers al zagen aankomen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ETH koers

De koersen op de crypto markt zijn de afgelopen dagen sterk gedaald. Bitcoin (BTC) zakte al met bijna 15% en dat geldt ook voor ethereum. Toch waarschuwden de analisten van Crypto Insiders al begin deze week Premium leden voor deze forse daling.

“Het is momenteel saai in crypto-land, en onze ETH analyse is weinig veranderd ten opzichte van de vorige analyses. De ETH koers zit in wave C van een ABC Elliot Wave patroon en we verwachten nog steeds dat deze in de groene box kan uitkomen tussen $1.408 en $1.463. Hier onstaan mogelijk nieuwe kansen.

Het macroplaatje begint er echter slechter uit te zien waardoor de koers nog dieper uit kan komen. Zodra BTC en ETH uitbreken, naar boven of beneden, kan het weer volatiel worden op de markt. We houden uiteraard de situatie nauw in de gaten en houden jullie in de Premium omgeving op de hoogte van verdere ontwikkelingen.”

Deze analyse is 6 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Lees meer over ethereum

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel