PremiumHoofdanalist deelt nieuwe analyse: deze crypto koers kan snel omhoog

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Aave (AAVE) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Aave nieuws

Technische analyse AAVE koers

Aave is over de afgelopen 24 uur met ongeveer 4% gestegen. Volgens de analisten van Crypto Insiders kan deze stijging nog wel even doorzetten.  Zij geven namelijk het volgende aan:

“We hebben op de grafiek van AAVE een mooie verkoopzone kunnen tekenen. Deze hebben we kunnen vinden doordat we een ABC Elliott Wave patroon zien. Naar onze verwachting zal de B wave uit dit patroon ongeveer uitkomen rond de 50% tot 61,8% Fibonacci, ofwel een koers tussen de $74,7 en $80,5.

Toch is het riskant om hier nu een nieuwe positie in te nemen. Wij zullen zelf geduldig wachten tot de rode en blauwe zones om het risico te verkleinen. De verwachting is dat de C wave in de blauwe zone genoeg support zal vinden om het patroon af te ronden en de koers weer te laten stijgen.”

Waar de C wave precies uit zal komen en hoe hoog AAVE daarna kan stijgen, is nog te vroeg voor de analisten om precies aan te geven. Wanneer zij dit preciezer kunnen inschatten, zullen zij dit direct delen in de Premium omgeving.

Bovenstaande AAVE analyse is op 29 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Eerder vandaag werd ook een recente analyse van de avalanche (AVAX) koers gepubliceerd. In deze analyse kwamen de analisten van Crypto Insiders tot een positieve conclusie: de koers lijkt zijn bodem te naderen.

Aave kopen of verkopen?

Overweeg jij AAVE te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel