PremiumKoersvoorspelling ETH: Licht aan het eind van de tunnel voor ethereum

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste ethereum nieuws

Technische analyse ETH koers

In een vorige analyse was al te lezen dat de analisten van Crypto Insiders bullish blijven over ethereum, ondanks de huidige marktomstandigheden. Dit beeld is vooralsnog onveranderd en de analisten verwachten dat de ether koers flink kan stijgen. Eerst zal nog wel een kleine daling volgen, leggen de analisten als volgt uit:

“Ethereum lijkt een groter WXY Elliott Wave patroon te vormen waarbij we in de laatste Y wave zitten. Dit betekent met andere woorden dat we eerst nog een kleine correctie zullen zien, voordat de weg naar boven hervat kan worden.

ETH blijft erg sterk, echter is het belangrijk goed het invalidatie niveau in de gaten te houden aangezien de markt erg volatiel is. Op het moment dat de koers onder de $874 komt, zal de analyse komen te vervallen en moeten we terug naar de tekentafel. Mocht dit gebeuren dan zullen wij natuurlijk direct in de Premium omgeving een nieuwe analyse delen.”

Bovenstaande ETH analyse is op 9 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Ethereum kopen of verkopen?

Overweeg jij ETH te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel