PremiumKoersvoorspelling ETH: Sentiment ethereum volledig omgeslagen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste ethereum nieuws

Technische analyse ETH koers

De ethereum koers presteert de laatste tijd minder goed dan in eerste instantie werd verwacht. Toch wisten de analisten van Crypto Insiders op tijd te schakelen en een nieuwe analyse te maken. Deze analyse belicht het bearish karakter van de koers, waarbij nog een flinke daling wordt verwacht.

De analisten zien op de grafiek namelijk een aantal patronen ontstaan waarvan het ABC Elliott Wave patroon het belangrijkst is. Dit patroon zal in drie waves naar beneden gaan en heeft de eerste twee waves al afgemaakt. Doordat de eerste twee waves al bekend zijn kunnen zij ook inschatten waar de derde ongeveer terecht zal komen.

Dit doen de analisten aan de hand van een Fibonacci analyse. De C wave, ofwel de laatste wave van het Elliott Wave patroon, komt volgens de theorie meestal uit rond de 100% tot 123,6% Fibonacci. Dit zal volgens de analyse goed zijn voor een koers ongeveer tussen $587 en $732 . Dat betekent dus mogelijk nog een forse daling.

Bovenstaande ETH analyse is op 21 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

In een analyse die gister is gepubliceerd, keken de analisten naar quant, aangezien deze cryptomunt mogelijk meer potentie heeft op de korte termijn dan bitcoin (BTC). Het lijkt erop dat quant sneller dan bitcoin en ethereum zijn bodem zal bereiken en vanaf daar weer hard kan stijgen.

Ethereum kopen of verkopen?

Overweeg jij ETH te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel