PremiumKoersvoorspelling Ethereum: ETH stijgt 15% en is nog niet klaar

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Ethereum nieuws

Technische analyse ETH koers

Ethereum is over de afgelopen 24 uur hard gestegen. Ether steeg met ongeveer 15% en doorbrak voor het eerst sinds september de $1.500. ETH tikte eerder vandaag een piek van $1.544 aan nadat de koers wekenlang vastzat en vooral zijwaarts bewoog. De analisten van Crypto Insiders zagen deze stijging echter sinds begin deze maand al aankomen.

De analisten deelden namelijk op 3 oktober dat de ETH koers flink kan stijgen nadat de koers de aangegeven steunzone zou bereiken. Dat lijkt nu precies te gebeuren en momenteel maakt de ETH koers de derde en laatste wave van een ABC Elliott Wave patroon. Deze C wave komt volgens de theorie meestal uit rond de 100% Fibonacci. Dit kan betekenen dat ether op de korte termijn nog ruimte heeft om richting de $2.300 te stijgen.

Bovenstaande ETH analyse is op 25 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden

ETH kopen of verkopen?

Overweeg jij ETH te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel