PremiumKoersvoorspelling: Ethereum Name Service wil opwaartse trend doorzetten

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum name service (ENS) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Ethereum Name Service nieuws

Technische analyse ENS koers

De ENS koers presteert sinds september al opvallend goed. De analisten van Crypto Insiders zien vanaf die maand dan ook een 12345 Elliott Wave patroon vormen. Dit patroon brengt ENS waarschijnlijk eerst nog wat lager om de vierde wave af te ronden, maar daarna zou ENS wellicht zijn opwaartse trend kunnen voortzetten. Dan zal wellicht ook de derde wave van de lange termijn 12345 Elliot Wave afronden. Vooralsnog ziet ENS er dus zeer bullish uit op de middellange termijn.

Bovenstaande ENS analyse is op 24 oktober 2022 met onze leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden

ENS kopen of verkopen?

Overweeg jij ENS te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel