PremiumKoersvoorspelling Ripple: Analisten verwachten verdere stijging van XRP

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Ripple nieuws

Technische analyse XRP koers

De XRP koers zag in september een enorme stijging in het volume waardoor de koers in slechts een week met bijna 75% de lucht in schoot. Sindsdien is XRP begonnen aan een consolidatiefase, maar wist het grootste deel van de stijging vast te houden. De koers staat sinds de piek van 23 september ongeveer 17% lager. De analisten van Crypto Insiders denken echter dat de koers binnenkort weer verder omhoog kan. Zij deelden onlangs het volgende met premium leden:

“XRP bevindt zich in een grotere ABC Elliott Wave patroon. De daling in de consolidatiefase maakte en voltooide de B wave. Op dit moment zijn we weer naar een bullish scenario aan het kijken voor de C wave. Deze wave komt in de theorie vaak uit tussen de 100% en de 123,6% Fibonacci uit.

Deze C wave zal in een innerwave 12345 patroon bewegen. Hierdoor zal de koers niet in een rechte lijn naar boven bewegen maar trapsgewijs. Uiteindelijk zal dit patroon dus naar verwachting uitkomen rond de $0,55 en $0,58.”

Bovenstaande XRP analyse is op 27 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

XRP kopen of verkopen?

Overweeg jij XRP te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel