PremiumKoersvoorspelling Shiba Inu: SHIB kan vanaf hier eindelijk stijgen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Shiba Inu (SHIB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Shiba Inu nieuws

Technische analyse SHIB koers

Shiba inu heeft sinds de piek van 14 augustus nog weinig opleving gezien. De SHIB koers beweegt vooral in een neerwaarts trendkanaal. Toch lijkt de koers nu eindelijk uit dit trendkanaal gebroken te zijn. In de afgelopen twee dagen steeg de koers met ongeveer 15% en wist hierdoor overtuigend uit zijn neerwaartse trend te breken. 

Dit komt ook overeen met de verwachtingen die de analisten van Crypto Insiders met de Premium leden had gedeeld. Zij gaven namelijk het volgende aan:

Wij zagen in onze vorige analyse al een duidelijke groene koopzone ontstaan rond de 127,2% en 161,8% Fibonacci levels. Deze zone ligt tussen de $0,00000931 en $0,00000853 en is onlangs perfect geraakt. 

Deze zone was geïdentificeerd door middel van een inner WXXYXZ en een grotere WXY Elliott Wave patroon. De verwachting is dat de koers vanuit deze zone weer een opleving zou kunnen doormaken.” 

Op het moment van schrijven lijkt het er dus op dat we al enige tekenen zien van de eerste opleving in de vorm van een uitbraak uit het neerwaartse trendkanaal.

Bovenstaande SHIB analyse is op 27 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

SHIB kopen of verkopen?

Overweeg jij SHIB te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel